• Τοποθετήσεις Πλακιδίων
 • Τοποθετήσεις Πλακιδίων Μπάνιου
 • Τοποθετήσεις Πλακιδίων σε δάπεδα
 • Πατητή τσιμεντοκονία
 • Τοποθετήσεις Πλακιδίων

  Μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση πλακιδίων σε μπάνια.
 • Τοποθετήσεις Πλακιδίων Μπάνιου

  Τοποθετήσεις - ανακαινίσεις σε παλαιά μπάνια.
 • Τοποθετήσεις Πλακιδίων σε δάπεδα

  Τοποθετήσεις σε δάπεδα κουζίνας και καταστημάτων
 • Πατητή τσιμεντοκονία

  Για να επικαλύψετε δάπεδα ή τοίχους με διαχρονική αισθητική, αντιχαρακτικές ιδιότητες, υψηλές αντοχές, και άριστη αδιαβροχοποίηση.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εγγύηση η πολύχρονη εμπειρία μας και τα έργα που έχουμε εκτελέσει.

Πλακάκια δαπέδου

Η τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου μπορεί να γίνει και σε κατοικία και σε επαγγελματικό χώρο, και ανάλογα με το χώρο που θα γίνει χωρίζεται σε τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου, κουζίνας, ταράτσας ή άλλων χώρων, αφού κάθε χώρος παρουσιάζει τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Αν και από πολλούς η τοποθέτηση πλακιδίων θεωρείται “εύκολη εργασία” που μπορεί να εφαρμοστεί από κάθε τεχνίτη η πραγματικότητα είναι διαφορετική και για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα, κακοτεχνίες και οικονομική επιβάρυνση από τις επιδιορθώσεις, θα πρέπει να επιλέξετε συνεργείο με μεγάλη εμπειρία στην τοποθέτηση πλακιδίων.

Στην τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου, η πρώτη εργασία είναι ο προσεκτικός καθαρισμός της επιφάνειας. Απομακρύνονται σκόνες αλλά και παλιές κόλλες ή άλλα υλικά που είχαν τοποθετηθεί παλιότερα. Επισκευάζονται σαθρά σημεία αν υπάρχουν, αφού αν τα πλακάκια τοποθετηθούν σε ασταθείς επιφάνειες, θα εισχωρήσει υγρασία κάτω από αυτά, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να φουσκώνουν.

Αφού προετοιμάσουμε σωστά την επιφάνεια, θα προχωρήσουμε με την επίστρωση των πλακιδίων. Κατά την τοποθέτηση των πλακιδίων σε δάπεδο για την διατήρηση της επιφάνειας απολύτως ευθυγραμμισμένη χρησιμοποιούμε αλφάδια λέιζερ και αν πρόκειται για μπάνιο, ταράτσα ή μπαλκόνι δημιουργούμαι μια μικρή ρύση ώστε να φεύγουν τα νερά.


Σε συνεργασία με την τεχνική εταιρεία ΕΛΕΚΤΡΟΜΕΚ Α.Ε


 


Πλακάκια δαπέδου σε μπαλκόνια


Πλακάκια δαπέδου σε εξωτερικούς χώρους